Pardoselile laminate și diferitele tipuri de podele impermeabile câștigă din ce în ce mai mult teren în tot apartamentul. În acest articol, vă vom răspunde de ce,  după care vă vom da și un sfat, pe care îl puteți folosi pentru a vă face mai confortabilă

Alegeți o pardosea caldă și pentru bucătărie!

Pardoselile laminate și diferitele tipuri de podele impermeabile câștigă din ce în ce mai mult teren în tot apartamentul. În acest articol, vă vom răspunde de ce, după care vă vom da și un sfat, pe care îl puteți folosi pentru a vă face mai confortabilă petrecerea timpului în bucătărie.Pardoselile laminate și diferitele tipuri de podele impermeabile câștigă din ce în ce mai mult teren în tot apartamentul. În acest articol, vă vom răspunde de ce, după care vă vom da și un sfat, pe care îl puteți folosi pentru a vă face mai confortabilă petrecerea timpului în bucătărie.

Alegeți o pardosea caldă și pentru bucătărie!


Pardoselile laminate și diferitele tipuri de podele impermeabile câștigă din ce în ce mai mult teren în tot apartamentul. În acest articol, vă vom răspunde de ce,  după care vă vom da și un sfat, pe care îl puteți folosi pentru a vă face mai confortabilă petrecerea timpului în bucătărie.


Fiecare locuință are un loc în care se adună întreaga familie, chiar și atunci când nu este vreo sărbătoare sau vreo ocazie specială. Pentru unii aceasta ar putea fi camera de zi, dar multe persoane ar putea fi de acord și cu ideea că sufletul casei lor se găsește în bucătărie. Aceasta joacă un rol important în viața de zi cu zi și este poate locul în care petrecem cel mai mult timp alături de cei dragi. Deci, de ce să nu profităm la maximum de ea? Cu cât este mai confortabil, cu cât deservește mai mult familia din punct de vedere funcțional, cu atât ne place mai mult.


Pe ce te poți baza pe DIEGO cănd e vorba de designul bucătăriei?


În magazinul nostru, poți alege fără compromisuri, cea mai perfectă pardoseală impermeabilă pentru tine.


Se poate pune întrebarea dacă podeaua laminată poate fi folosită în acele încăperi ale apartamentului unde apa poate ajunge adesea pe suprafața pardosită și unde este necesară o durabilitate, rezistență ridicată a acesteia. Raspunsul nostru: Bineînțeles! Pardoselile noastre laminate impermeabile sunt perfect potrivite pentru astfel de încăperi în locul pardoselilor reci. Totuși, nu strică să fii atent la câteva lucruri!


În ceea ce privește rezistența la uzură, marcajele cu numerele 32-33 sunt ideale, în timp ce grosimea recomandată începe de la 7-8 mm. Merită să vă faceți timp pentru a așeza podeaua în mod profesional, astfel încât apa să nu poată intra între sau sub plăci. După montaj, suprafața pardosită va fi capabilă să reziste timp de până la 24 de ore, iar la unele modele chiar și timp de până la 48 de ore, cantității de apă care poate ajunge în mod normal pe ea în bucătărie (sau baie). 

 

Alternative de pardoseli impermeabile


Datorită noilor pardoseli moderne, în ultimii ani a devenit din ce în ce mai obișnuit să se proiecteze, în locul pardoselilor reci, pardoseli calde în majoritatea încăperilor apartamentului, inclusiv în bucătărie și baie. Pe lângă pardoseala laminată impermeabilă, în această categorie intră și pardoseala vinyl la sul, LVT-ul și SPC-ul, în favoarea cărora există mai multe argumente. Într-un articol anterior, am adunat tot ce trebuie să știi despre aceste tipuri, astfel încât să-ți fie mai ușor să alegi care este mai potrivit pentru tine.


Fă clic pe link:  https://diego.ro/blog/pardoseli-impermeabile.html

Acoperă-l cu un covor


Poți spori și mai mult confortul bucătăriei tale cu ajutorul unor covoare pe care nu trebuie să-ți faci griji că eventual le vei stropi în timp ce gătești. Aici îți recomandăm în principal acele covoare de bucătărie pe care, dacă este nevoie, le poți arunca fără probleme în mașina de spălat pentru o spălare.


Uite! https://diego.ro/covor-3131/covor-de-bucatarie.html

Poate fi o alegere bună și un covor potrivit atât pentru interior cât și pentru exterior, pe care îl găsești în mai multe stiluri și dimensiuni în magazinele noastre fizice sau în magazinul online. Aceste covoare se caracterizează prin faptul că sunt extrem de rezistente și se pot curăța super ușor, astfel încât nu trebuie deloc să-ți faci griji pentru eventualele rămășițe de mâncare care aterizează pe ele. Simte-te confortabil și în bucătărie, deoarece meriți asta!