Ingrediente pentru o terasă confortabilă

În lunile de primăvară și de vară, o terasă sau un balcon este o comoară. Unele dintre produsele noastre vă pot ajuta să creați locul perfect pentru grătare, discuții nocturne sau locul perfect de relaxare.

În lunile de primăvară și de vară, o terasă sau un balcon este o comoară de care să te bucuri în tihna vremii bune. Fie că este mai mică sau mai mare, există nenumărate moduri de a o face primitoare. Câteva dintre produsele noastre vă pot ajuta să creați locul perfect pentru grătare, discuții nocturne sau locul perfect de relaxare.

Începeți cu o pardosire atemporală!

Noua noastră pardoseală WPC este alegerea perfectă pentru utilizarea în aer liber, deoarece combinația de plastic modern și lemn o face rezistentă la condițiile meteorologice și își păstrează frumusețea pentru o perioadă lungă de timp.

Pardoseală gri WPC

Este foarte ușor de instalat, necesită o îndemânare minimă, nu necesită un expert și nici măcar mult timp pentru întreținere. Datorită compoziției materialului, acesta nu absoarbe apa, nu se sparge și nu este susceptibil la deformare sau mucegai.

Decorați cu verde!

Cu ajutorul gazonului artificial, vă puteți transforma terasa într-o adevărată insulă verde, oferindu-i o atmosferă de vară unică. Iarba artificială poate fi folosită pentru a acoperi întreaga terasă, dar versiunea sa confecționată funcționează bine și ca un covor. Un strop de verdeață este garantat să înveselească aspectul general, oferind confortul de mers și impactul estetic al gazonului natural.

Gazon artificial Toledo

Știați că? Puteți chiar să agățați cu ușurință iarba artificială pe perete pentru un element decorativ suplimentar.

Gazon artificial Garden

Pentru a folosi în mod profesionist gazonul artificial în casa ta, citește mai departe articolul nostru anterior, în care am adunat informații utile pentru tine, sau urmărește videoclipul nostru de pe youtube, în care îți prezentăm pașii de instalare a gazonului artificial.

Reîmprospătare rapidă

Accesoriile noastre preferate sunt covorașele de exterior, care sunt concepute pentru a fi atemporale și ușor de curățat cu apă. Alegeți dintr-o gamă de culori și modele care să se potrivească stilului dvs. și amplasați-le pentru a îmbunătăți instantaneu ambianța terasei dvs. Compatibile cu întâlnirile cu familia și prietenii, cu grătarele în aer liber, nu vor fi împiedicate de o băutură vărsată sau de o urmă de lăbuță plină de noroi.

 

Covor IN and OUT

Puteți găsi toate covoarele noastre care pot fi curățate cu apă într-un singur loc, făcând clic aici.