Nu doreşti să ai pardoseală rece în bucătărie şi baie? Ţi-ar plăcea dacă toată suprafaţa locuinţei ar fi prevăzută cu o pardoseală care conferă uniformitate? Soluţia este oferită de pardoselile calde impermeabile! În articolul nostru am rezumat avantajele

Pardoseli impermeabile

Nu doreşti să ai pardoseală rece în bucătărie şi baie? Ţi-ar plăcea dacă toată suprafaţa locuinţei ar fi prevăzută cu o pardoseală care conferă uniformitate? Soluţia este oferită de pardoselile calde impermeabile! În articolul nostru am rezumat avantajele fiecărui produs şi locul adecvat pentru utilizarea acestora.

Nu doreşti să ai pardoseală rece în bucătărie şi baie? Ţi-ar plăcea dacă toată suprafaţa locuinţei ar fi prevăzută cu o pardoseală care conferă uniformitate? Soluţia este oferită de pardoselile calde impermeabile! În articolul nostru am rezumat avantajele fiecărui produs şi locul adecvat pentru utilizarea acestora.

 

 
Parchet laminat impermeabil

Parchetul laminat impermeabil este o nouă generaţie de pardoseli laminate, care rezistă la acţiunile apei timp de maximum 24 ore. Sunt produse prietenoase cu natura, fabricate din lemn şi lianţi organici. Combină proprietăţile cele mai avantajoase ale pardoselilor pe bază de lemn şi ale celor impermeabile, nu conţine PVC şi plastifianţi. Se caracterizează prin structuri de suprafaţă realiste şi conturate, cu un strat de suprafaţă antistatic şi antibacterian Sistemul său de fixare prin clic asigură instalarea uşoară şi îmbinarea corespunzătoare. Este un produs cu rezistenţă ridicată la uzură, deţine un grad ridicat de confort la mers, asigurând senzaţia de confort oferită de pardoselile calde. Este uşor de întreţinut şi de curăţat. Poate fi montat în orice încăpere din locuinţă, chiar şi în bucătărie sau baie. În vederea păstrării aspectului plăcut pe o perioadă mai lungă trebuie să vă asiguraţi că este expus cât mai puţin la acţiunea apei şi că suprafaţa este ştearsă cât mai repede posibil.

 

Pardoseală impermeabilă vinyl la sul

Produsul „inovator” al pardoselilor vinyl este pardoseala impermeabilă vinyl la sul, care constituie o versiune mai modernă şi îmbunătăţită a vechilor PVC-uri. Sunt perfect impermeabile şi pot fi utilizate în bucătărie, baie sau alte încăperi. Sunt comercializate în formă de sul, în general cu o lăţime de 2-3-4 metri, iar instalarea lor este foarte simplă. Printre modele se enumeră cele cu model de piatră sau lemn, cele de design precum şi pardoseli speciale. În afară de produsele destinate populaţiei sunt accesibile şi modele potrivite pentru uz public.

 

Pardoseală impermeabilă modulară vinyl (LVT)

Pardoseala modulară vinyl este un produs disponibil sub formă de plăci. Cel mai mare avantaj al acestui tip de pardoseală îl constituie rezistenţa la apă, astfel poate fi folosită ca pardoseală în încăperile expuse la o umiditate ridicată, cum ar fi bucătării, băi sau spălătorii. Un alt avantaj al acestui tip de pardoseală este faptul că reflectă în mod fidel modelul pardoselilor din lemn sau piatră, sau chiar şi alte modele speciale. Are un confort ridicat la mers şi este uşor de întreţinut. Pardoseala modulară vinyl este disponibilă în versiunea cu fixare cu adeziv sau prin clic.

 

Pardoseală impermeabilă SPC

Pardoseala SPC este cea mai nouă generaţie a pardoselilor impermeabile, un produs clasificat în cea mai înaltă categorie, care deţine în multe privinţe proprietăţi similare cu cele ale pardoselilor vinyl. Este impermeabil 100%, astfel poate fi utilizat fără probleme atât în bucătărie cât şi în baie! Deţine un grad de confort ridicat la mers, senzaţia de confort oferit de pardoselile calde. Cea mai importantă diferenţă constă în materia primă minerală, din care rezultă un produs mai rigid cu o stabilitate dimensională excepţională. Datorită acestui aspect, poate fi utilizată în imediata vecinătate a suprafeţelor mai mari din sticlă, chiar şi în sere. Pardoseala SPC se caracterizează prin structuri de suprafaţă naturale şi conturate. Este uşor de întreţinut şi de curăţat.

 

Urmăreşte produsele noastre pe pagina noastră, şi alege produsul preferat în funcţie de nevoile tale şi stilul tău!