Produse de curățare

Noua gamă de produse de curățenie DIEGO clean&care, pe bază de plante și prietenoase cu mediul înconjurător, te ajută să faci un pas către un stil de viață sustenabil.

Aceste produse vor fi pe placul întregii familii, deoarece conțin ingrediente vegetale biodegradabile și prietenoase cu pielea, care oferă beneficii superioare și au proprietăți excelente de curățare. Conțin agenți de catifelare a firelor, sunt delicate cu diferite suprafețe și protejează culorile materialelor. 
Sunt complet vegane, datorită ingredientelor regenerabile, cultivate organic, nu conțin substanțe dăunătoare mediului sau sănătății noastre. 
O caracteristică importantă al acestor produse este faptul că sunt hipoalergenice, ceea ce le face ideale pentru persoanele cu piele sensibilă. 
Folosește-le la orice temperatură, iar rezultatele vor vorbi de la sine!

- Fără GMO 
- Ingrediente pe bază de plante
- Ingrediente biodegradabile
- Parfum fără alergeni

Concentrat pentru clătirea covoarelor

Soluție concentrată pentru limpezit covoare, cu parfum de măr verde, recomandată pentru aparatul de curățat covoare, de tip extractor. Prin utilizarea soluției de limpezire cu parfum, impuritățile, păr sau scame, praful și alte reziduuri de detergent rămase în firele covoarelor pot fi îndepărtate cu ușurință. Firele covoarelor devin moi la atingere, curate și igienice. Soluția de limpezit covoare întreține firele covoarelor, parfumează plăcut și persistent. 
Instrucțiuni de utilizare: Turnați în rezervorul aparatului de spălat covoare de tip extractor la aprox. 5000 ml apă 20 ml (4-5 capace) de soluție parfumată, așteptați până se dizolvă, eventual amestecați până la dizolvare. După dizolvarea completă, procedați la clătirea uzuală a covorului cu aparatul de tip extractor.  
DIEGO Concentrat pentru clătirea covoarelor
Fișă de securitate 

Detergent pentru maşina de curăţat covoare

Detergent de curățare recomandat pentru curățarea mecanică a covoarelor, cu ingrediente naturale, pe bază de plante. Recomandat pentru curățarea covoarelor, mochetelor, tapițeriilor, huselor scaunelor auto. Catifelează firele țesăturilor și tapițeriilor, se usucă rapid. Nu conține alergeni, ceea ce îl face ideală pentru familiile cu copii mici sau animale de companie. Fără alergeni, ecologic (compatibil cu mașinile de curățat covoare Karcher).
Instrucțiuni de utilizare: 30 ml de detergent pentru aprox. 5000ml de apă. Respectați instrucțiunile producătorului aparatului de curățat. 
DIEGO Detergent pentru maşina de curăţat covoare
Fișă de securitate

Lichid de curăţare a pardoselilor laminate

Ideal pentru curățarea pardoselilor laminate, a pardoselilor din lemn lăcuit, a parchetului și a pardoselilor din plută. Conține ingrediente 100% vegetale. Asigură o curățenie impecabilă și igienică. Are proprietăți excelente de degresare și nu conține parfumuri alergenice, din acest motiv este recomandat pentru familiile cu copii mici sau în locuințe cu animale de companie. Se usucă rapidă, fără urme.  
Instrucțiuni de utilizare: 25 ml de soluție (3-4 capace) la 8000 ml de apă. 
DIEGO Lichid de curăţare a pardoselilor laminate
Fișă de securitate

Spray de curăţare a covoarelor şi tapiţeriilor

Spray de curățare covoare și tapițerii, cu conținut de oxigen activ. Amestecul de solvenți și agenți tensioactivi, special selectați, asigură curățarea eficientă. Datorită conținutului său de oxigen activ, are o acțiune sporită de curățare, dezodorizare și dezinfectare. De asemenea, poate fi folosit la îndepărtarea rapidă a petelor de vin roșu și de cafea. Recomandat pentru: pre-curățarea covoarelor albe/deschise la culoare, tapițerii, canapele, huse scaune auto, pentru curățare cu aparate de curățat, tratarea petelor și a murdăriilor.
Instrucțiuni de utilizare: Se utilizează după aspirare. Rotiți duza și pulverizați detergentul pe pată. Lăsați să acționeze pentru o perioadă scurtă de timp și ștergeți cu o cârpă moale, fără a freca.
DIEGO Spray de curăţare a covoarelor şi tapiţeriilor
Fișă de securitate

Spray de împrospătare pentru textile

Spray de împrospătare pentru tapițerii de mobilier. Antistatic, împrospătează, revitalizează culorile, parfumează. Recomandat pentru neutralizarea mirosurilor pentru covoare, tapițerii, canapele, huse scaune de mașină, birouri, locuințe. Sprayul DIEGO de împrospătare textile conține, de asemenea, compuși aromatici care asigură o prospețime de lungă durată covoarelor/tapițeriilor/canapelelor/huselor scaunelor auto și a aerului din casă/birou.
Instrucțiuni de utilizare: Pulverizați uniform pe o suprafață curată și lipsită de praf și lăsați să se usuce.
DIEGO Spray de împrospătare pentru textile
Fișă de securitate

Lichid de curăţare a pardoselilor din vinil, SPC, LVT

Detergent cu ingrediente naturale pe bază de plante, pentru pardoseli impermeabile.  Unul dintre principalele ingrediente active ale produsului este nuca de spălat, un săpun vegetal natural. Acesta asigură o curățenie impecabilă. Are un efect excelent de degresare și nu conține parfumuri alergenice, astfel se recomandă în special pentru familiile cu copii sau proprietari de animale de companie. Se usucă rapid, nu lasă urme și nu lasă reziduuri.
Instrucțiuni de utilizare: 25 ml (3-4 capace) de detergent la 8000 ml de apă.
DIEGO Lichid de curăţare a pardoselilor din vinil, SPC, LVT
Fisă de securitate