Am adunat câteva produse prin care încet-încet putem începe pregătirile pentru lunile de primăvară!

Reînviere de primăvară cu DIEGO!

Am adunat câteva produse prin care încet-încet putem începe pregătirile pentru lunile de primăvară!

Reînviere de primăvară cu DIEGO!

Am adunat câteva produse prin care încet-încet putem începe pregătirile pentru lunile de primăvară!

Pe măsura ce vremea se încălzește și zilele sunt din ce în ce mai lungi, simțim nevoia de ne înfrumuseța și a ne reîmprospăta stilul casei: flori proaspete, covoare colorate și vesele, perne și textile asortate, un tapet special sau o terasă complet regândită pentru întâlnirile din weekend. Mai jos am adunat câteva produse cu care am putea începe micile amenajări de primăvară!

Flori peste tot

Cele  mai îndrăgite decorațiuni de primăvară sunt florile și orice variație ale acestora. Fie că sunt în culori pastelate discrete sau în tonuri mai intense, cu acest model garantat vei avea o dispoziție mult mai bună.

 

    Tapet design Bouquet                                                                                                                               Covor Platinum Flower


Culorile de înghețatei

Această perioadă este perfectă pentru a ieși din zona noastră de confort și a experimenta puțin cu nuanțele și modelele aflate în casa noastră. Fii îndrăzneț și alege culori răcoritoare precum mentă, pudră sau galben deschis în locul obișnuitelor culori de bej sau gri.

 

 

Să ieșim la aer curat!

Deși trebuie să mai așteptăm puțin pentru după-amiezele cu adevărat însorite, putem deja să începem să planificăm cum va arăta terasa sau balconul nostru.

Alege un covor elegant de exterior și te vei putea bucura într-un mod special de cafeaua ta de dimineață, în timp ce citești cartea ta preferată. Este important să alegi un covor recomandat special pentru exterior, deoacere aceste produse sunt ușor de curățat și rezistă mai bine la radiații solare UV. Din fericire în ziua de azi, covoarele de exterior sunt disponibile într-o varietate de stiluri și dimensiuni. Fie că este vorba de modele mai discrete, naturale sau  în culori extravagante, cu siguranță  vei găsi piesa cea mai potrivită pentru tine.

 

     Covor Bamboo   (Poză: Pastellmama)

Citește mai mult despre covoarele noastre rezistente la apă:

https://diego.ro/blog/covoare-lavabile-cu-ap.html