Zile promoționale DIEGO

Între 7-10 martie campania Zile Promoționale DIEGO revine cu reduceri de 10-20%

Zile promoționale DIEGO! Patru zile în care beneficiezi de reduceri în magazinele fizice dar și online!

În magazine:

Între 7-10 martie, de joi până duminică, vizitează cel mai apropiat magazin DIEGO, din cele peste 30 de magazine din țară, și cumpără la prețuri promoționale!   

10% reducere la: 

20% reducere la: 

ATENȚIE! 
Magazinele funcționează după orare diferite. Te rugăm să verifici programul magazinelor pe pagina noastră de web

În magazinul online: 

Acum poți valida reducerea și în magazinul online! Între 7-10 martie poți cumpăra la preț redus produsele care fac parte din promoție și din magazinul online! (Nu ai nevoie de un cod de reducere pentru a cumpăra la preț redus!)

Detalii și excepții: 
Oferta este valabilă în perioada 7-10 martie 2024 și se aplică inclusiv accesoriilor. Nu se va cumula cu alte promoții sau oferte. Promoția NU se aplică produselor cu marcaj special (Outlet, Cu card de fidelitate, "Preț exploziv”, ”Final de colecție”). Reducerea se poate valida în oricare magazin DIEGO din România și în magazinul online, pentru produsele aflate în stoc! 

Între 7-10 martie 2024 Serviciul Relații Clienți, în perioada Campaniei Zile Promoționale DIEGO oferă asistență joi - vineri între orele 09:00-21:00, sâmbătă 11:00-19:00, duminică între 09:00-17:00. Răspundem la întrebările tale telefonic sau pe chat!